Gå til innhold

Årets høydepunkt for kvinnelige teknologistudenter

Vinn en drømmereise!

Les mer expand_more

Bli med oss på en drømmetur!

Årets konkurranse for teknologistudenter er over. Følg med neste år!

MERK: Fristen for denne konkurransen er utgått.


Vi er på jakt etter deg som ser for deg en framtid innen teknologi, og vil være med å inspirere andre jenter og kvinner til å velge en teknologiutdanning.

Du tar selv en teknologiutdanning enten på fagskole eller universitet/høyskole. Og du synes flere bør gjøre det samme!

Hva kan du vinne?

Årets tur går til Longyearbyen på Svalbard - det blir et program fullspekket med spennende aktiviteter og kule opplevelser! Turen er fra 23. - 27. september 2021. 

Hvordan deltar du?

Du sender en video av deg selv på maks 1 minutt der du sier, eller viser, svaret på årets utfordring. I skjemaet til deltakelse må du huske å oppgi navn, alder, studiested og studie.

- Send inn din video via dette skjemaet

- Frist: 6.september


Vår utfordring til deg er:

Helse er mye, og det er mye som påvirker helsen vår. Du er leder for en bedrift og utvikler teknologi som skal bidra til å bedre verdenshelsen. Hva satser du på, og hvorfor?

Trykk her for å gå til påmelding.

Hvem kan delta?

Kvinner i alderen 18-30 kan være med i konkurransen. Du er for tiden (heltid eller deltid) teknologistudent på fagskole, høyskole eller universitet. Teknologiutdanninger som kvalifiserer til konkurransen er realfaglige utdanninger og ingeniørutdanninger på høyskole og universitet, og andre studier knyttet til IT/informatikk. I tillegg kan studenter som tar samfunnsvitenskapelig teknologi delta. Du er utadvendt, brenner for faget ditt, og har lyst til å være med på å hjelpe NHO, NITO og Nasjonalt Senter for Realfagsrekruttering med å øke kvinneandelen i teknologifagene.

Etter å ha deltatt på reisen vil vinnerne holde foredrag for jenter i ungdomsskolealder i november, i forbindelse med Jenter og teknologis aktiviteter. Både på reisen og på Jenter og teknologi-foredrag deler vi opplevelsene i Jenter og teknologi sine sosiale og tradisjonelle medier, så du må synes det er greit å være med på det. 

Vi vil be om at de 6 vinnerne av reisen holder seg seg hjemme så godt det lar seg gjøre i tiden før reisen. Alle smittevernsregler vil bli overholdt og gjøres oppmerksom på underveis. Det tas forbehold om endringer på reisen dersom det blir nødvendig ut fra innstramminger i retningslinjer og myndighetenes anbefalinger.