Gå til innhold

Er du vår neste rollemodell?

Les mer expand_more


Jenter og teknologi møter hvert år tusenvis av unge jenter med mål om å inspirere dem til å velge teknologiutdanning.

Vi har med oss to faste rollemodeller på hele vår årlige norgesturné, i tillegg til at vi møter minimum to lokale rollemodeller på stedene vi besøker.

Om deg

Vi leter etter deg med bakgrunn fra enten tekniske yrkesfag, teknisk fagskole eller realfag/teknologi på høyskole og universitet. Du er mellom 18 og 30 år, og er enten fremdeles under utdanning eller i jobb. Du brenner for at flere jenter skal inn i teknologibransjen, og vil gjerne fortelle om din reise til drømmejobben.

(40 stk) Lokale rollemodeller

Vil du møte oss i Oslo og fortelle om arbeidshverdagen din? Vi vil ha deg med i en avslappet og hyggelig sofasamtale med vår konferansier! I omtrent 15 minutter får du sjansen til å fortelle unge jenter i ditt nærmiljø om ditt yrkesvalg. Sendingene går fra Oslo og vi dekker reise for deg.

(2 stk) Faste rollemodeller

Har du lyst til å inspirere tusenvis av jenter i 9. og 10. klasse? Du vil bli tilbudt kurs i presentasjonsteknikk og får bistand til utforming av ditt foredrag. Jobben går over omtrent tre uker, og hvert foredrag varer ca. 25 minutter. Jobben er betalt med lønn etter avtale.

Frist 31.05.2020.

Grunnet koronasituasjonen vil turneen gjennomføres i digitalt format. Dette vil innebære mindre reise enn tidligere år for rollemodeller. Dette vil diskuteres nærmere i løpet av rekrutteringsprosessen.

Ofte stilte spørsmål

Hvem kan være rollemodell?

Kvinner i alderen 18-30 med teknologiutdanning fra teknisk fagskole, høyskole eller universitet kan søke. Teknologiutdanninger som kvalifiserer til konkurransen er realfaglige utdanninger og ingeniørutdanninger på høyskole og universitet, og andre studier knyttet til IT/informatikk. Søker må ha mulighet til å permittere fra jobb i perioden. Vi ser for oss at du brenner for teknologi og faget ditt, du liker å formidle og ønsker å inspirere flere jenter til å velge teknologiutdanning.

NB: Årets norgesturné blir gjennomført digitalt. Dette betyr at turneen direktesendes fra et studio i Oslo til hvert fylke. Faste rollemodeller vil delta på alle direktesendingene fra Oslo, og for hver sending vil vi invitere lokale rollemodeller fra hvert fylke til å bli med.